Kaikki varmaa siis tietää sen nuortenvaate kauoan jonka nimi on One way ja se myy pelkkii nuorten vaatteita, ja siel on NIIN parhait vaatteit. Nytkin täs kirjottelen One waysta ostettu ruudullinen sellanen mekko päällä. Voisin laittaa liilat trikoot (One waysta TIETENKIN), mutku on niin kuuma :).

Eli One wayssa myydään (no farkkui myydään kaikkee Hilfiger <33 ja Diesel mut siis...) vaa kaht merkkii: Paul Frankin niitä niin ihkui Julius and friends paitoi ja alusvaatteita, ja sit kaikki muu on Only-merkkistä. Only on mun ehdottomasti lempi vaatemerkki. Ei mulla paljoo ookkaa muualta vaatteita ku One Waysta, ja ulkomailta. Onlyn merkki on siis se kolme palloo <3333. Ja sen parempaa merkkii ei oikeest ookkaan. Kaikkien ois mentävä aina heti One wayhyn, eikä mihinkään peeaa seppälään tai Lindexiin. Koska ei ny pahal niille jotka käy H&M:ssä, Seppälässä, Lindexsissä, tai Kappahlissa vai miten ihmees se ny kirjotetaan, ne vaatteet on lihaville ja niis ei oo mitää laatuu. Siks ne maksaaki nii vähän!!! Mut One way on tosi kallis, mut laatu/hinta-suhde on One wayssa kunnossa, koska laatu on LOISTAVAA!

Juu kylläpä tästä nyt tuleekin juttuu mut saaki tulla. Jokasen tulis tietää et on kans One way ennen ku menee jonnekki Seppälään. Elikkäs One wayita on varmaan aika mones paikkaa, itte tiiän kolme One wayta. Tapiolan Stockmanilla on One way, sit kans Sellossa on sellanen, ja Tampereella onks se nyt Koskikeskuksessa vai missä. Juuh ja jos ei oo One wayt siin lähel, nii Jim & Jillissä myydään siis ihan miltei samoi kuteit.

One way <33 One way One way <33: murupulla1