Olin siis Vaasan asuntomessuilla neljäs kahdeksatta. Mulla on vähän kuviikin räpsitty sieltä, yms. Eli ensin siel oli tosi hienoi taloi, vaikken oikeen viihtyny siellä. Sisustus ei oo mun juttu :). Eli keskityin sitten syömään jätskii ja valokuvaamaan. Voi kun jotkut niistä taloista oli hienoja, ja ihanasti just rannalla <33. My dream. Ja ne porealtaat... huhhuh mitä diskoaltaita! Yhessäkin altaassa oli töllö ja siinä vilkku sellasii palmun kuvii. Njääh se oli ostettu ;).

Nii, ja siel oli kans vähän noita julkkiksia. Tai no, näin Lola Wallinkoski kekkuloi siellä oikeen henkilökuntana yhdessä talossa jotain siinä ovella kökötti. Jäin sitten vähän tölläämään :D.  Oisin kans ottanut kuvan, mut en kehdannu! Mut mieli ois tehny. Aijai. Ja lehdet kerto että itse pääministeri Matti Vanhanen on medialellikki heilansa sen Sirkka Mertalan kanssa käynyt Asuntomessuilla. No, en nähnyt enkä välitäkkään. En nääs oo niitä Vanhasen innokkaimpia faneja :P. Mut ai nii ne kuvat.

1800270.jpg   Eli tää kuva on sellaisen ihanan kerrostalon juurelta. Siellä oli tosi viihtyisiä taloja ja silleen upee kattohuoneisto, ja siel ihana terassi, josta näky Vaasaan tosi kauas. Ja sitte sielt näky kans merelle. Kaunista <33.

 

 

 

1800294.jpg  Ja täs kuvasin ihan vaan yleistä tunnelmaa. Tosi paljon ihmisii, ja kaikkii kojui. Jopa jotkut puolueet mainosteli siellä itteään! Ei se mitään, niiltähän sai karkkia :). Ja siis noikin kerrostalot joiden sienät tuossa näkyy, niihinkin pääsi sisään. Mut enpä menny kun yhteen, muut oli tylsii. Ja sen yhden kerrostalon, jossa kävin, katto näkyy edellisessä kuvassa. 

 

1800308.jpg   Ja, tää on jonkun niistä taloist keittiöstä. Eli ne oli kaikki sisustettu vähän eritavalla, mut kaikki samal perjaatteella. Et siis käytännöllisesti, mut tyylikkäästi, ja hurjan kekseliäästi. Oli pakko vaan ihastella  miten kauniisti ne sisusti ne. Melkein kaikki talot oli napakymppi. Mutta jotkut talot eivät olleen niin viisaasti sisustettuja, vaan jotkut talot, siis ehkä kaks taloo, oli sisustettu tosi epäkäytännöllisesti. Njääh ei yhtään mun makuun.

Mut tiivistettynä siis, kaikki talot oli melko hienoja, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ja sääkin oli hyvä, ettei tarvinno sateenvarjojen alla kökötellä. Voisin jopa mennä ensi vuonnakin!

Vieläkin messutunnelmissa, murupulla1