Miks kaikki ihmiset meikkaa Ircin  (Irc-galleria :)))kuviin enempi ku normaalisti? Tai huippu on se et ne jotka ei ees oikeest meikkaa meikkaa kuviin? Kyl siis tajuu et ne haluu näyttää nätimmilt, mut häh. Tänää tuli kattottuu ku yks tytsi jonka mä tunnen, joka ei siis tod. meikkaa (!!!) oli tehny ittelleen Ircin. Sit Ircis se meikkas ihan hirveen paljon!!! Eikä se tyyppi siis meikkaa!!! Ei oikeest yhtään. Hulluu.

Ja kans vähä meikist yleensä. Ei oo järkee ruveta nelosel sutiin sil kajalil minne sattuu ja peitepuikkoo litata huuliin kolmee putkiloo!!! Oikeest siis kuuntele tää varotus, tää on totta: Jos rupeet meikkaan kauheesti yhdes vaihees nii et voi enää koskaa olla ilman meikkii. Koska sillon susta tulee nii ruma ku oot tottunu ittees meikillä. Tää varotus ottakaa todest. Mieti tunnen yhen tytön joka menee uimaanki meikit pääl ku ei voi olla enää ilman. Sääli sinänsä.

Okei okei itteki myönnän laittavani ripsarii ja peitepuikkoo vähän välil, mut kohtuudella!! En niinku 13 kiloo. Ja kans tunne tytön joka kuluttaa puuterii siis sitä Matta moussee VIIS purnukkaa kuukaudes!!! Herttinen! Et pikkupissikset ottakaa siit vaan mallii. Huhhuh. En kyl suosittele. Ja sit ihan tosissaan siis se ei oo nättii jos sulla on naamas pakkelii kuuskyt kiloo ja ripsarii nii et valuu ja ripset tippuu. Oikeest trust me.

Menos meikkaamaan :) <33 murupulla1