Kattokaapas kun tulin nyt tänään Vaasasta takaisin, ja mulla ois ollu ratsastus <3. Mut viime illasta lähiten on ollu maha sekasin. Höh, en siis päässy ratsastamaan. T-Y-L-S-Ä-Ä. Siks päätinkin kirjottaa blogia nyt extra dextra paljon. Kiva kun töllöstäkään ei tuu mitään... luin lehden, katsoin Kenny vs. Spennyä, jpoku JIM:in hömppäjuttu, missä sellaset Kenny ja Spencer laihduttaa kilpaa mitä oudoimmilla keinoilla, esim. varpaankynsien leikkaamisella, ja paineilmahousuilla.Vautsi. Sit tietty tää Päivien viemää, Days of our Lifes - tylsintä saippuasarjaa ikuna, siis kun vielkin kaikki pyörii siinä että Belle tahtoo Shawnin, mut sillä on jo mies ja lapsi, mutta lapsi on Shawnin. Sitte Mimi miettii vielkin kertooko Shawnille sen ja Bellen lapsesta, vaikka itse tahtoo naimisiin Shawnin kanssa. Sitte tietenkin se että se Bon ja Hopen poika mikä sen nimi nyt olikaan, on koullut. Jeij.

Katsoin kanssa jotain uber-tyhmää kissaohjelmaa, jossa hullut kissammummot toivat omia "rakkaita kullannuppupupputuppeli-siamilaisiaan näyttelyihin ja voittivat kaiken. Siis tyhmää. Ja niimps, tuleehan sieltä kanssa Voittopotti mihin kuuluu siis ylipirtsakoiden juontajien naamataulujen töllääminen kun ne kertoo jotain omista kumppareistaan :P.

Wii, ootan sitten vaan niinku iltaa. Katos kaheksalta, kolmosella tulee Kelmien kerho. Ihana ohjelma. Yheksältä kolmosella tulee joku C.SI tai todistettavasti syyllinen yms.. Sitte, kymmeneltä nelosella, (JEE JEE JEE JEE) Läskiteinin paluu!!! Siis 4D. Whipii!!!!!!!!!!!! Sitä ootellessa täytyy tyytyy johonkin Kennyyn ja Spennyyn. Kiva.

Ohops, täst tulikin nyt tällänen töllöohjelmaselostus hommeli. No eipä mitään.

see you after eights, murupulla1