1751788.jpg

Sitruuna-katkarapusalaatti

Ainekset: Pakastekatkarapuja, siis niitä pieniä, oliiviöljyä, sitruuna 1kpl,  norm. salaatinlehtiä, basilikaa, ja mustapippuria.

Valmistus: Ota katkaravut sulamaan nn. 30 min. Voit laskea niiden päälle välillä vettä, jotta ne sulaisivat nopeammin. Kun ravut ovat sulaneet, laita ne johonkin astiaan. Pese salaatinlehdet, ja laita ne samaan kulhoon rapujen kanssa. Laita sekaan myös basilikan lehdet. Sekoita vähän, ja kaada päälle nn. 5 rkl oliiviöljyä. Sekoita. Ripottele sekaan mustapippuria, maun mukaan. Pilko sitruuna, ja laita lohkot salaatin sekaan. Tarjoile heti valmistuksen jälkeen.

VINKKI!!! Jos et tykkää sitruunoista, voit vaihtaa ne oliiveihin.