öö... monesko tällänen vaatekertomus tää on? Ei, en tiiä. No kummiskin, sain ihanan sellasen paitapusero-tunikan, siis kaunis, hyvän mallinen, oikein nätti, ja nyt kyl rikon perjaatteitani, se on, iik, h&m:stä. Nii siis mähän vihaan yleensä tälläsii putiikkeim kun seppälä, kappahl, lindex, ja no, yleensä kans henkka maukkaa. Siks ku niiden vaatteet ei oo kauheen laadukkaita, mut tää paitapuseromekko oli siis vaan niin pakko saada. Se on siis sellanen sininen iiiiihana tunikatyyppinen "paitapusero" <333.

Nii, eikä siin kaikki, nimittäin iskin siel silmäni kans sellaseen ruskeeseen jättimäiseen nahkalaukkuun, johon mahtuis vaik hevonen. Se on tosi tyylikäs oonkin halunnu just sellasen. Ja siis sekin on henkka maukasta. Ison Ompun h&m:stä siis. No pitää kyl sanoo et okei okei, Stockmanin henkka maukka on ihan kammo, mut on Sellonki. Taas Ompun henkka maukka on jopa ok! Mut et siis ei siel taaskaa ollu mitää muuta kun se laukku ja sit toi tunika. Ei mitään muuta :).

Ja toi pitkä yö, nii hohhohhoijaa, valvoin bestani kans eilen viiteen ja ylikin. Katteltiin töllöö, syötiin jätskii, meikkailtiin ihan frankenstain meikkei, ja tietenkin läheteltiin viestei kaikille meidän luokkalaisille, jotka vaan viel valvo siis viidelt. Hehheh. Mut siis mua ei väsytä, koska koisin sit johonkin kello summeriin, ja missasin Serranot :((. Summeriksi olisin jääny koisiin mut se oli kesän vika Summeri, eli en missaa, turha toivo!